Solcelleanlæg

Der er stort set ingen vedligeholdelse på solceller.

Solcelleanlæg

Klokkerholm El-Service tilbyder også opsætning af solcelleanlæg. Med de stigninger vi ser på elpriserne, oplever vi det kan det være en god forretning for mange forbrugere, at kunne udnytte solens gratis energi til at levere strøm til husstanden.

Hvis man tilmed har varmekilde som feks en varmepumpe eller elvarme kan et solcelleanlæg være med til at mindske strømforbruget, optaget fra elnettet.

Vores solcelle paneler bliver altid monteret med høj kvalitet for øje, vi har samarbejdspartnere der med mange års erfaring i tagkonstruktion sikre dig et solidt samt tæt tag efter endt montage.

Efter bare 10-15 år kan din investering være tjent hjem og så tjener du på at eje et solcelleanlæg. Der er stort set ingen vedligeholdelse, du sælger dit overskydende el gennem en fradragsordning.
Solceller er støjfri og forurener ikke.

Vi benytter kun materiale af højeste kvalitet så du er sikret en god produktion mange år ud i fremtiden.

Vi benytter monokrystallinske solceller fra verdens største solcelleleverandør Longi, samt invertere fra Growatt og Huawei.

Ved at investere i et solcellebatteri, kan du i stedet for at sælge den overskydende energi, som produceres i løbet af dagen, gemme det på batteriet til senere brug.
Solcellebatteriet kan være en rigtig god ide og en økonomisk fordel, her kan du bruge din overproduktion fra dagen til at lade elbilen om natten eller sørge for strøm til varmepumpen i nattetimerne.

Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan hjælpe dig med opsætning samt servicering af deres solcelleanlæg.

Se billeder her